The Net Positive Studio Working on Workshop Project

The Net+ studio’s first project was to design a table for our workspace. The process began with measuring two studio desks and then sizing the table to fit 14-people. After sizing, the studio split into two groups – one construction group and the other for tabletop design. The construction group utilized leftover 2×4’s and plywood from the previous Net+ project to build the structure that would fit on top of two studio desks. The second group experimented with the idea of using old studio tabletops to build our new one. They eventually settled on using birch plywood and started designing a tiled tabletop pattern to be placed on top of the “structure”. The tiled tabletop features 2” spacers, giving an interesting and unique pattern, with hope of sanding + staining the tabletop and sealing it in the future.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: